Killer high heels

Ååh igår han jag verkligen inte ta en bild på min outfit, det var lite trist för jag kände mig redigt snygg igår-
Gick en sväng till Sliver men gick hem rätt så tidigt, mina killer heels som jag hade på mig tog kål på mig så jag tog en taxi hem.

Idag hade jag tänkt att fixa om lite på våran toa, lämna av sommardäcken och täta våra fönster- händigt va? :)

Skriver lite mer sen, ska sätta igång nu.



Vinterdäck

Hej alla rara och fina! Jag har egentligen inte tid att sitta här då jag är 39 minuter sen till festen <--- min killes fel! :) Men jag sitter och väntar på att nagellacket ska torka så då passar jag på att skriva en rad.

Just nu sitter jag i min morgonrock och som sagt 40 minuter sen är jag nu och jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig, suck! Det är kallt och blåsigt ute och jag är inte redigt sugen på att göra stan, men efter ett glas vin så låter det nog anorlunda haha. Ger mig in i garderoben och letar lite, kommer jag inte tillbaka med en kvällens outfit så sitter jag kvar med morgonrocken och har skippat utekvällen!

Förresten min älskade lilla gröna bubbla har nu fått på sig vinterdäcken, jag gjorde ingenting utan satt och frös och kollade på haha :D


Put the mask on!

Vilken bra morgon/förmiddag jag har, den är helt ljuvlig!



Godmorgon

Åhå nu har jag precis kommit hem ifrån träning på gymmet och nu har jag ätit frukost! Bra start på dagen va? :)
Idag så ska (jag) min kille! byta till vinterdäck på bilen, usch jag är inte alls sugen på att ens hjälpa dig, usch finns ju inget tråkigare. Vi ska ut till hans familj och fixa det så jag tar nog en kopp kaffe och kollar på via fönstret haha.

Ikväll ska jag och mina rara och fina flickor gå till Sliver i Jönköping på Swedish Heat, Jonas Sellberg, det kan nog bli redigt bra!


Happy friday is over!

Happy friday är över och jag ligger utslagen i sängen, kanske är jag till och med lite påverkad. Härligt i sånna fall!
Efter jobbet åkte jag och hämtade min vän Sanna och så tog vi en sväng upp till systemet för inhandling utav vin. Jag tänkte att det skulle vara kul att dricka vitt vin då jag annars alltid dricker rött. Har ni något tips på ett gott vitt vin? Denna gången fick vi tips om att testa ett vin som heter by the river och det var ju helt okej. Men som sagt jag älskar rödvin annars!

Det blev lite idol och musik och mycket prat och ett par glas vin i finaste kristallglasen, en perfekt kväll om ni frågar mig.

Imorgon ska jag åka och träna sen så ska jag ta en sväng för biltema för ett akut ärende. Förra vintern höll jag på att stryka med pga av kylan i mitt hem, vi snittade nog på 15-16 grader och det är nära döden om ni frågar mig. Och i år så säger ju folk att det ska bli kallare? Hur nu detta ens är möjligt, min kropp är inte gjord för detta klimat haha!
Vi bor i ett gammalt hus som har gamla fönster, så imorgon är det dags för att fixa det.... Det ska köpas tätningslist och nya hängor som man stänger fönstrerna med. Så nu i vinter ska jag jäklar i mig ligga på MINST 22 grader.



ååh under tiden jag skrivit detta inlägg så har jag slumrat till två gånger, så nu tackar jag för mig och blunda i förhoppningsvis minst 7 timmar till!

101029

Hej snyggingar! Har så bråttom till jobbet nu men jag hinner slänga upp dagens outfit!


Klänning (har lagt upp den med ett skärp) Filippa K, Jeans Lee, Skor Converse

Ha en bra happy friiiday!!

101028

Hej, är ni fortfarande vakna? Jag är det knappt, förstår inte men såfort det bli oktober så dör jag trötthets-döden!
Blir nog årets tråkigaste person och går och lägger mig och sover hela tiden, usch jag gillar inte redigt mörker.

Tänkte visa vad jag har köpt, var ju som sagt på invigninen utav Monki igår och där hängde ju lite med hem.
svart svart svart svart, som min sambo sa "allt ser ju likadant ut" men jag är ganska enkel utav mig. Ja jag vet inte redigt om ni ser något utav bilderna men allt går i materialet


1.) Julia body (tips, gå upp en strl det fick jag göra) 2.) Jade Blouse
3.) Ellie Top 4.) Madison Vest allt ifrån Monki





Tröja ifrån H&M och byxor ifrån Monki, Jillian Trousers

Byxorna är helt otroligt sköna och underbara att ha på sig. De är höga i midjan och så knyter man till dem och fäller ner kanten, vet inte om ni ser det på bilden? Men de är värda varenda krona 350 pix. Ett sånt klipp!

 

Opi nagellack

Fina söta rara läsare, nu går jag och duschar och så håller vi tummarna för att jag inte somnar i duschen. Ha en fin kväll alla!


Monki

Hej alla rara!
Nu har jag äntligen satt mig ner i soffan och det är så ruggigt skönt! Efter jobbet så bestämde jag mig för att gå på invigninen på Monki ändå, jag hittade lite energi till att trängas och svettas bland andra härliga människor.

En väldigt härlig butik med två våningar och som vanligt en galen inredning, schyst musik i högtalarna och en snygg och trevlig personal. Butikschefen verkar vara en bra tjej med, så vi kan nog förvänta oss en fräsch och uppdaterad butik även i framtiden. Var ni där kanske? Vad tyckte ni i så fall?

Jag hittade en hel del snygga plagg och en del fick följa med hem. Jag borde orka ta kort och visa vad som fick följa med hem, jag gör nog det idag eller imorgon. Nu ska jag bara sitta och blunda i en liten stund (det har varit en lååååång dag)


Hunter

Jag har sprungit på ett par svarta Hunter stövlar som jag funderar på att köpa, har ni någon erfarenhet av dem? Är de sköna, passar en 36.a en 37? Jag är så sugen att ha ett par för snart kommer ju November månad och ja alla vet ju att den månaden suger :)


101025

101025 och det innebär att jag fick lön idag, och fy va pepp jag var på att hittat något snyggt! Men jag hittade ingenting, kanske ett par Filippa K byxor ifrån Våran kåk men i dont know!

Jag hade också planerat att idag kl.19.15 så skulle jag buda hem en så otroligt snygg kavaj ifrån Marc by marc Jacobs, detta kom jag på 19.20 och då var auktionen redan avslutad. Hur ofta får man chansen att buda hem en helt ny kavaj för inga pengar alls -ånger ånger-
Jag hoppas också att jag kan komma med lite glada nyheter i veckan, men allt är inte klart än så jag väntar lite med att skriva om det.

Hittade en grymt snygg träningscykel igår, så om det är någon som har 150.000 över och tycker att jag ser lite pluffsig ut så får ni gärna köpa denna till mig.


 

www.ciclotte.com och som sagt 150.000 pix

 


Måndag

Hej fina ni!
Förlåt att jag varit så off i helgen, jag har aldrig varit så trött som då plus att jag jobbade. Nu ska jag till jobbet igen men jag skriver ett roligare och längre blogg inlägg ikväll.

Hugs!

Happy Friday!

Åh jag är dunder förkyld och det snöar ute! Men jag är glad ändå för idag är det happy friday.
Jag är lite orolig för min sambo har min bil till jobbet idag och uuh är  nojjig när det gäller snö och sommardäck.

Nedanför vår lägenhet ligger det en mataffär som ska bygga ut, och när nere i snön går nu alla arbetare och sliter. Tack tack tack för att jag valde att jobba i en butik hehe för då får man ju iaf vara inne.

Idag åker det svullna och förkylda ansiktet på och vinterjackan


Lång dag på jobbet

Så nu är en jobbdag inklusive möte avklarad! Jag är helt mör i kroppen och till råga på allt så snöar det! Eller snöa kanske är att ta i, det regnar och snöar lite VÅGRÄTT! Haha fick ha vindrutettorkarna på högsta och sen fick jag ont om kinderna när jag skulle ta mig ifrån bilen till lägenheten.
Jag gillar hösten men inte när det är såhär, fy va trist och tråkigt.

Nu har jag packat ihop det jag sålt på tradera och så ska jag till posten imorgon, visst är det kul att pyssla och dona lite? Mitt sånt humör går i perioder och nu är jag inne i en sälja allt jag äger-period haha. Nähä kära vänner nu ska jag lägga mig i min säng och tända en massa ljus och sen ska jag sova som aldrig förr. Hoppas ni har haft en fin dag!




Godmorgon

Godmorgon alla fina! Jag hinner inte skriva något nu har så bråttom till jobbet och sen efter jobbet är det möte. Men jag återkommer ikväll.


Lovley

Hej alla fina, jag lever med det är knappt. Är det ens värt att träna om man ska ha så ont efteråt? Haha ja jag säger så det. Idag tog jag lite ledigt ifrån jobbet och åkte upp till City Gross som öppnade idag (de hade iof en liten smygis igår med). Jag såg iaf att de hade väldigt fina kandelaber och jag är så himla sugen på att införskaffa en. Hittade en väldigt fin och skulle ställa mig i kön och då inser jag att kön är så lång så det är galet!! Vi får hoppas att den finns kvar till helgen istället så åker jag upp då istället.

Ikväll skulle det enligt värdeprognosen komma flera centimeter snö, vart är den snön? Jag som ställde in en myskväll med en tjejkompis (vågar inte ta bilen med sommardäck om det ska snöa) men det snöar ju inte det minsta. Haha så kan det gå.

Nu kryper jag ner i sängen och tänder en massa ljus och läser lite i Elle. Lovley life!

Lanvin för H&M

Jag är väldigt laddad för Lanvin för H&M kollektion som kommer att släppas 23 november. Hoppas bara att Jönköping får några plagg. Vi fick ju när Lagerfeld jobbade ihop med H&M så vi får la hålla våra tummar.

Hittade denna bilden på Klings blogg, ska tydligen vara en bild som läckt på kollektionen. Och det ser ju lovande ut, eller hur?


French Connection

Är inte kavajen helt underbar? Ska springa in på Våran kåk imorgon och se om de har den så att jag kan testa och sen gå hem och drömma. Har inte en krona kvar denna månaden, och det är ett par dagar kvar till lön. Är inne på det lite paljettiga. då jag oftast under våren klär mig mycket i svart och grått så är det kul om det finns något som piffar upp det lite, vid t.ex en utekväll



Kavajen är ifrån French Connection


Om jag inte skriver imorgon så är det för att jag troligtvis har dött "träningsvärks döden". Förra veckan hade jag en träff med en gyminstruktör som gav mig ett träningsschema. Kan verkligen rekomndera er till att gå en sån genomgång, så att man verkligen får ut det bästa av träningen.

Kängor

I över en vecka nu så har jag enbart haft huvudvärk, det är så sjukt tröttsamt. Ska försöka komma iväg och träna en sväng idag så kanske jag mår lite bättre.
Sprang på världens finaste kavaj igår ifrån French Connection, var inne på hemsidan igen och försökte leta fram den men jag hittar den inte. Så tråkigt, men ska kolla lite igen senare så ni får se. Den är helt ljuuuuvlig!

Är på jakt efter ett par schysta kängor med, kanske ett par Dr Martens? Dessa har en kollega på jobbet och i min värld är de så sjukt snygga. Någon som har erfarenhet av att gå in ett par, är så evigt trött på alla dessa skor som är omöjliga att gå in.



Höstkappan åker fram!

Jag vet inte om det är vinter eller höst, det jag vet är att det inte är sommar. Fryser snart ihjäl och min skinnjacka räcker inte redigt till längre. Så nu har jag varit och rotat fram varmare kläder uppe på vinden. Borde tvätta allt men usch den tiden tror jag inte att jag har.
Mäkta förvånad blir jag också när jag sätter på mig kappan och det saknas en knapp, vet inte ens vart den är. Har jag varit så lat så att jag inte lagat den innna jag slängt upp den på vinden eller har knappen lossnat när den legat på vinden? Troligtvis är det det första, det sista låter ju inte ens rimligt.

Nähä nu måste jag tvinga mig ut i blåsten (stormen??) och hämta min sambo. Väldigt sugen på detta, usch!


Monki i Jönköping

Monki är troligtvis min favoritaffär, jag vet inte vad det är men såfort jag kommer in i en monki butik (förutom i Femman huset i Göteborg) så fylls jag av ro och kärlek till kläder.
Och nu mina vänner så öppnar dörrarna för en ny butik i Jönköping, och rakt över jobbet. Vilket kommer bli farligt för plånboken.

Den 28/10 klockan 10 så öppnas dörrarna för den nya butiken. Men redan den 27/10 på kvällen (18-21) så kan man gå på en liten smygpremiär. De första 100 gästerna får ett presentkort på 50kr! Så ta med killen eller tjejkompisarna och gå dit och kolla en sväng vettja!

Östra Storgatan 32, Jönköping

 

Även New Yorker, Lagerhaus,Granit & Naturkompaniet slår upp dörrarna i city. Kul att det börjar bli lite fart i city.


101018

Godmorgon!
Den här bloggen kommer inte vara en blogg där man hittar dagens outfit. Och den enda anledningen till det är för att jag jobbar på ett ställe där man har arbetskläder. Jag ser nästan exakt likadan ut varje dag och det är inte intressant, inte det minsta om ni frågar mig. När jag jobbar så klär jag mig i svart svart svart och åter svart typ.

Idag är det inte många grader ute och jag hade tänkt att cykla och inte ta bilen till jobbet. Det dumma är att jag inte redigt har en bra mössa, jag har bara fina mössor som inte värmer något. Man kanske skulle satsa på en sånhär i vinter, då är man nog garanterat varm och öronen.


Shoes.

Tänkte att jag skulle visa upp mina nyinköpta skor för denna månaden.



Höga klackar ifrån Din sko, ett par boots ifrån med märket Clarks

20101017

 

 

 

 

Skor ifrån Acne, jacka ifrån Filippa K, sockar ifrån Indiska och ytterliggare ett par skor ifrån Acne

New York

Det är så typiskt mig att starta en blogg (för över ett år sedan) och skriva ett inlägg sen lägga ner den. Jag älskar att spana in nya och gamla trogna bloggar men fy fasen för att driva en egen, eller? Jag ska nog driva denna i smyg och sen när den är fylld med stuff så ska jag presentera den för folk.

Eller så lägger jag ner den som vanligt, i brist på annat.


Jag är så otroligt sugen på New York igen, allstå denna ljuvliga stad! Det är så mycket fashion och stil och snygga människor, absolut en stad att trivas i.  Springa på 5th Avenue och Madison Avenue och drömma om alla dyra designersplagg. Hänga lite Bleeker Street, äta lunch på något schyst hak. Spendera alla sparpengar, maxa kreditkorten och sippa på trevliga drinkar. Vem skulle inte vara sugen på att åka?




RSS 2.0