DÖDENS DÖD

hej finingar, jag har varit borta ett tag i både huvudet och kroppen och jag mår fortfarande jäkligt kasst. åååh sug och suck vad trött jag är på att vara sjuk nu......

i söndags blev jag gudmor till min fina brorson, allt gick bra och det var så trevligt förutom att jag blev sjuk på kvällen då...igen......



SLEEP TIGHT

förlåt men jag är så trött, jag återkommer imorgon.

EN SON

Kom ni ihåg att jag nyss skrev om min vän min underbara vän Madeleine även kallad Maddi? och att hon var väldigt på tjocken right? hon fick en son idag och jag är så lycklig för deras skulle.

Stort grattis till er Maddi och Christoffer ♥

ADIDAS BY STELLA MCARTNEY

ja eftersom jag nu då är en träningsfantatiker, eller jag försöker vara men det går inte så bra. i alla fall till saken, Stella McCartney har designat för Adidas och fy tusan va sugen jag blev på att träna nu.


EKO EKO

jag har gått in i någon slags dvala eller vi kan kalla det för ett djävulshål! jag orkar inte ens gå och kissa, på den nivån ligger det. skulle jag kunna med så hade jag gått och lagt mig nu. igår drack jag och sanna vin, det var underbart och vet ni vad? jag dricker vin nu med och vet ni vad det bästa är? JO det står en till flaska i köket. kalla mig vad ni vill men jag ser mig själv just nu som den tråkigaste jävla livsnjutaren som gått i ett par skor.

jag jobar mån-lör ledig söndag men hela dagen är smockad med saker att göra sen mån-tors. kan hända att jag hittat min anledning till varför jag är så trött.
igår var min vän pernilla här och hon sa att den rengörningskrämen jag har är fel för min fy, oooh fuck jag är sämst på smink och rengörningsprodukter. jag har tydligen normal till torr hy, vad ska man då ha för krämer och stuff, hjälp mig här lite nu va?


RÖDVIN

hej alla snyggignar. ikväll har jag en kväll som inte innebär datoranvändande, jag hänger i soffan med min fina vän sussie! vi dricker rödvin och myser och pratar om allt mellan himmel och jord. livet är så bra så bra!

vi hörs imorgon ♥

TJUGOTVÅTJUGOTVÅ

varför bor jag ens kvar i jönkan eller i sverigen.. varför kollar jag på tv-program som får mig att villja flytta. varför finns det kärleksfilmer och varför släpper inte min halsont. varför har jag envägskommnuikation på msn varför har jag inte duschat och vad i helvete gör jag uppe.

godnatt

BLÖT HUND

ja precis som rubriken, helt kall helt blöt och helt bortblåst. måste värma mig, jag återkommer haha.


SPETS OCH RÖTT

imorse hörde inte min kille sin klocka när den ringde och jag skulle aldrig ha hört min, men nu vakna jag av hans telefon som ringde. det är så varmt och gott under täcket och så ska man gå upp!? och idag så ligger det snö på marken, kommer la dra omkull med cykeln med haha.

Idag ska jag sitta på möte mellan 12-17 sen ska jag hem och sätta mig i den där fåtöljen jag pratade om igår. det är nu mina nya favoritmöbel i lägenheten.
har drömt inatt med att jag var barnvakt åt Bingo Rimérs unge som egentligen var min brorson men var lika liten som en hamster, träffade Ringo på NK i Sthml och satt jag i en bil på g mot jönkan med ungen. mina drömmar är så sick sick sick nu för tiden.


Rött spetslinne ifrån H&M 199 pix

Jag måste verkligen inskaffa en ny kamera, jag har nämligen suttit sönder den jag har vilket gör att mina bilder alltid bli dålig, eller så är jag bara en ruskigt dålig fotograf... troligtvis en kombination!

GODNATT



Det här är min MÅSTE ha just nu, Acne skorna kostar 3500:- och är kanske inte ett MÅSTE men fy sablans vad jag vill ha dem. Men man kan ju faktiskt göra annat för så mycket pengar.... eller........ resten är ifrån Moki

Har precis kollat på pensionärsjävlar och hahahahah jag säger då det hahahahahaha.

RÖTT SPETSLINNE

hur kommer det sig att hur lite pengarna man än har så har man alltid råd med något litet plagg?
Idag när jag stog och skulle låsa upp min cykel så jag en fin röd kavaj inne på H&M, sprang in och kolla på den och kom ut med ett rött spetslinne. Intressant det där, för egentligen har jag inga pengar men jag tar mig ändå råd att köpa linnet. Konstigt tänk det där egentligen, eller det kanske inte är så konstigt men tanke på att jag är helt pantad när det gäller ekonomi haha!
,
jag borde ta en bild för det är väldigt fint, men just nu sitter jag något så otroligt skönt i soffan så jag låter nog bli. Eller så ångrar jag mig om en halvtimme, vi får se helt enkelt.

Har något kul hänt mig idag? euuhm det är vardag och då händer inget kul mig. im soooo sorry men mitt liv är ganska tråkigt och ointressant mån-tors (hela tiden kanske en del tycker, men inte jag)

Och Emelie ikväll tänker jag extra mycket på dig hjärtat, puss och jag älskar dig ♥

MINUS TVÅ.KOMMA.SJU GRADER

hallå snyggingar! vet ni att hos mig är det just nu -2.7 grader uteomhus. det är enligt mig för kallt alldeles för kallt. men man piggnar ju i alla fall till när man sätter sig på cykeljäklen och drar till jobbet.
Jag ska försöka cykla så mycket som jag bara kan till jobbet, ska försöka att inte ta bilen eller bussen. Träning och miljövänlig på samma gång, hur jäkla bra är inte det?

iiiiiiih måste fixa iordning med katten, ni vet hon har ju epilepsi och måste få en liten tablett varje morgon! och hon tar den inte själv så jag måste trycka ner den i halsen på´na! och det kan ta allting från 1 sek till 10 min så dags att börja. måste piffa till naglarna med, mörkt nagellack är ju hur snyggt som helst men eftersom jag inte äger något överlack och aldrig får tummen ur att köpa så lossnar ju mitt på en gång. ååh sug sug sug så jobbigt det är.

Vi hörs senare idag!



AFTER 18.00 BEFORE 22.00

åh nu har jag slängt upp fötterna på fotpallen och lutat mig tillbaka i fåtöljen, jag är helt slut.
efter burger king så åkte jag hem till mamma och pappa och satt där och prata och drack kaffe sen åkte jag hem för ta tag i allt som har med tradera att göra. Skicka mejl packa ihop etc etc skriva adress lapp ja ni förstår. Nu har jag soko kvar sen så kommer jag att lägga mig i sängen och äta chips. Finns det något bättre än att ligga i sängen och äta chips? I dont think soooo...

Hoppas att ni haft en bra dag raringar!

BURGER KING

nu fylller vi magen med lite mat tycker jag...


Madeleine

Det finns en tös som får hela mitt hjärta att bli varmt. Hon heter Madeleine, hon bor många många mil ifrån mig (malmö) och jag saknar henne något så enormt. Det finns så mycket kärlek och värme i den flicka och jag är så stolt att ha henne som vän. Och hon är gravid och då menar jag verkligen gravid, om 10 dagar är det beräknat att hon ska föda. Så det kommer alltså väldigt snart finnas ett barn som ärver hennes godhet och styrka- det ni det är inte dåligt!

grattis till mig som har en sån fin vän! ♥



BRICKBORDET



ifrån MIO i Jönköping

SOL SOL SOL

hej raringar. hoppas att ni sovit gott för det har jag gjort. sitter och spanar över mina tradera auktioner, finns en del att posta iväg ikväll kul kul kul!
sen idag så ska jag käka på burger king, när jag vaknade imorse så hade jag sånt sug efter sån mat så det får det bli. Ska ta svängen förbi min mamma och pappa med och krama lite på dem, bra söndag va?

Hoppas ni får en fin dag nu ska jag dricka kaffe och sen hänga på toan ett tag haha!

...justja brickobordet, ni får bild på det sen ♥

HOME HOME LOVLEY HOME

va skönt det är att stanna hemma ifrån krogen, jag har då verkligen ingen lust att joina jönköpings uteliv. det är kallt och mörkt ute och jag har ett nytt brickbord vad kan toppa det?

middagen hos mor var som vanligt underbar, sällskapet var som vanligt helt underbart. jag älskar min familj och är så otroligt stolt och glad att vara en del utav den. borde ju verkligen ta och visa mitt lilla sideboard med orkar inte rota fram kameran nu igen tyvärr.. tar en bild imorgon.
det bästa som går på tv just nu är paradise hotel så det sitter jag och kollar på. utbudet av bra filmer eller tv-program är då verkligen inte i toppklass på helgerna. anser man att alla ändå är ute eller iväg och ingen sitter hemma och kollar på tv, eller har de som bestämmer vad som ska visas bara ruggigt kass smak?

SNEEK PEEK 1.0





DAGENS OUFIT



jeans-lee skor-indiska-tröja monki

...tänkte att jag tar guldskorna nu när jag ska och fira ett guldbröllop haha.
Ha en fin dag så hörs vi senare

GODMORGON

..börjar dagen med harry potter, goosh sooo geeky men trevligt. har egentligen varit uppe ett tag men har suttit fast i soffan ett tag med en kopp kaffe.
snart blir det en sväng till MIO och sen köpa kattmat, sen ska vi tända ljus vid två gravar. jag ser inte denna dagen som sorgens dag, gör ni? jag tycker att det är en fin dag där man hedrar dom som stått en nära.

sen ska vi hem till min mor och far och fira min mormor och morfars guld bröllop, är det inte underbart! 50 år tillsammans, tänk vad mycket man har hunnit gå igenom som gifta då. i med och motgång tills döden skiljer dom åt. fina och mäktiga ord.


I´m free, free fallin.

Egentligen så bryr jag mig inte så mycket om Idol, det är kul att se att folk uppfyller sina drömmar men jag skulle inte börja gråta ifall jag missade det. Däremot så har jag lipat mig igenom hela kvällen program av Idol, vet inte om det är för att jag just nu lider av pms eller så är jag bara lipig. Men jag tyckte att det var ett redigt fint program ikväll, mycket kärlek och som ni kanske förstått så älskar jag kärlek.

Men vad tror ni, vem åker ut ikväll? Om det blir Olle så lovar jag er att jag aldrig mer kommer kolla på Idol (förutom 3 dec) för ikväll sjöng han så jäkla bra och han sjöng bland den finaste låten som finns. Jag tror att Minnah kommer att åka ut ikväll, förresten vilken underbart söt och härlig lillebror hon har. Fast inget slår mina syskon det är de finaste ♥

Att panta eller inte panta

Jag är en sån person som kan få för mig en massa konstiga saker, och när jag väl får för mig något så är det svårt att ändra. Ni ska få två exempel. Det ena är vad det här inlägget kommer att handla om och det andra är bara för att ni ska veta hur knäpp i huvvet jag är :P

  1. Jag har inte pantat på ja låt och säga ALDRIG nästan! Jag har fobi för att panta, jag känner mig alltid uttittad och helt obekväm i situationen. Jag tänker att folk tror att jag är fattig, vilket det förvisso har rätt i haha men ändå.
  2. Jag såg en död mus för många många år sedan när jag cyklade till skolan, den var påkörd rätt så rejält. OCh när jag såg den musen så såg jag något som gjorde att jag inte åt korv och stroganoff på 3 år.
Listan är ganska lång på saker och ting jag får för mig och sen inte kan äta eller utföra eller ha på mig haha!

Men nu har jag börjat panta, jag är fortfarande inte bekväm i att panta och jag tycker fortfarande att folk glor. MEN jag känner att jag gör en bra grej, och lets face it jag är snart 23 år och jag kan inte gå ner och panta. Står ju skrivet looser med stora bokstäver i pannan på mig ju.
Visst pantar ni va? jag tänker mest på våran miljö och så jobbigt är det ju faktiskt inte att ta sina påsar eller påse och gå och göra en god gärning (trots at man oftast blir helt klibbig om händerna och luktar apa)! Och till er som pantar och som inte redigt har de problem jag har fy fasen va bra ni är :)


Brickbord

åh en liten paus i arbetet är aldrig fel, precis klämt i mig en sallad med! Ikväll ska jag inte göra ett dugg, visst är det skönt att bara inte göra något ibland? Jag ska inte laga mat jag tänker inte diska, det ända jag kommer göra det är att sätta på mig myskläder och tända ljus och somna i soffan vid halv elva.

vad ska ni göra, det kanske iof händer något kul ikväll som man missat?

nu tänkte jag spendera resten av lunchen på att spana in www.modekungen.se, och förresten om ni bor i Jönköping och vill ha ett brickbord så har det ett på MIO som det dessutom är rea på 199:- pix <-- som hitta! Har ingen bild på det tyvärr men åk förbi och kolla vettja.

happy friday

Godmorgon raringar! Mår ni bra idag?

jag har lite bråttom idag så jag hinner inte skriva något mer men ikväll sååå då är det helg! Och jag är ledig som då ska jag skriva som tusan.

förresten ni har la inte glömt att det är happy friday, så sätt på ett leende och gå ut och gör dag!

Love ♥


Vinterjacka

Min säng är numera min borg, skulle någon komma och ta bort den ifrån mig ja då vet jag inte vad jag gör. åååh snälla jag behöver verkligen ha tillbaka våren och sommaren, eller en massa snö så det iaf blir ljust.
Vad jag har hört så ska denna vintern bli kallre än vad förra va och då har jag ett problem! min jacka kommer inte att hålla mig varm tror jag. kommer nämligen inte ihåg hur den värmde mig förra vintern och det är ju inte bra, för det man förtränger är ju oftast inte bra saker right? :)

Så nu får det blir att hitta en varm vinterjacka, men hur ska den se ut och vad ska det vara för märke?

Jag tog denna bilden förra året när jag skulle hem till en vän, haha underbart med snö!



Handdukshängare

Jag är på jakt efter en handduksstege, lite nytänk i hemmet är ju aldrig fel. Var inne på åhlens idag och kollade på den som finns där men njaeeee. Dels var den svart och mitt badrum måste vara helt i vitt (kan kanske visa varför någon dag) plus att den inte alls verkade stabil. Min kollega har en eller om hon ville ha en och hade sett en? Eller om hon hade en och berättade vart hon köpt den? <----- såhär är mitt liv! jag pratar för mycket med mig själv (i huvudet, men bli inte rädda) och med alla andra så min hjärna snappar inte upp saker längre. Ni vet när man lyssnar och verkligen lyssnar och sen minns man inte det, sån är jag just nu och har varit det i ett par månader nu.. mina vänner skulle nog säga att jag alltid varit sån, men det är ju att ta i eller! hahah

I ALLA FALL här är stegen, vet ni vart man kan hitta en billigt och bra då jag som ni vet är luspank!



Är lite sugen på att bygga ihop någoting till våran ena hall, typ ett litet sideboard! Vad tror ni om att hitta en schyst träskiva och ett par jäkligt snygga ben till den.. det blir ett till projket på listan, nr 1 har varit och måla om här hemma i över ett år så attteeee vi får se när jag ta tag i resten :)


101104

Idag känner jag mig pluffsig/svullen och så har jag skitigt hår, hatar att starta dagen såhär!
Det är redan torsdag idag vart fasen har denna veckan tagigt vägen.. ikväll blir det hockey raringar. Nu ska jag dricka upp mitt te och sen sticker jag till jobbet.



Det bästa med längre hår det är att toffsen alltid räddar en

Vad heter min nyinköpa frukt?

Kikar lite på Efterlyst, vet inte redigt varför jag kollar på det för jag blir bara ledsen och uppgiven efter varje gång SOM NU! Ett gäng rånar pensionärer i Västerås... hur kan man med att göra något sånt det är ju helt fruktansvärt. Människor är inte kloka, kärlek kärlek världens behöver mer kärlek och värme.

Har varit och handlat lite på city gross och ni måste se vad jag köpte för knasig frukt, och självklart har jag tappat namnet på den. Vet ni vad den heter, jag vet bara vad den kostade haha. Men kolla den är helt crazy och smaklös! Köpte en röd kiwi med och blev ruggigt besviken, jag trodde att den verkligen skulle vara RÖD men ja ni ser ju varför jag blev besviken. Har ni testat gul kiwi? Gör det, ååh fy fasen vilken god lite frukt.



..förresten om det är någon som läser min blogg som rånar stackars gamla stackare, sluta läs den!
Love ♥

Träningen

Jo jag har ju kommit igång lite igen med träningen (pfft som om jag någongång varit igång med den, försöker bara låta lite bra) men denna veckan får jag nog ta det chill! Tränade i ju i lördags morse trots att jag inte redigt mådde så bra och i Söndags mådde jag skit. Jag är så naiv och hade jag bara lyssnat på när folk sa att jag inte skulle tränat så skulle jag säkert inte varit sjuk nu haha! well well, denna veckan låter jag bli!

Men jag gillar att träna, det är inte så många som jag känner på gymet vid den tiden som jag tränar. Det är ganska skönt för jag tränar oftast efter jobbet och då är det skönt att bara ha lite musik i lurarna och svettas lite. Behöver dock lite nu träningsmusik, det har rullat samma låtar under en för lång tid nu jag har tröttnat på dem.

Har ni några tips på bra musik?
(förresten jag får köra på tidsinställda inlägg ibland då jag jobbar hela dagarna!)

Modern Retro

Satt och pillade ihop en liten tavla i stilverkstan på åhlens.com, trevligt tidsfördriv om man nu inte har något bättre för sig.


Jag är väldigt sugen på att göra om hemma har en massa schysta planer i huvudet. Men ibland glömmer jag lätt bort att...
  1. jag är luspank (kostar tydligen att köpa en bil?)
  2. jag har ingen tid över
  3. jag bor i en hyresrätt vilket försvårar en hel del
Men man kan alltid drömma, och så kan jag sparar dessa idér tills nästa år typ (som om jag inte har hunnit ändra mig 1 miljon gånger innan dess) för då hoppas jag att jag och killen köper en lägenhet. Helst i New York men eftersom det inte lär hända så nöjer jag mig med någonstans här i Jönkan!


Regn massa regn!

Jag har samma problem nästan varje morgon (trots att jag jobbar i jobbarkläder) och det är vad jag ska ha på mig, antingen under eller nedertill. Så jag har funderat på om man ska börja med att lägga fram kläder på morgonen, sådär som mamma (i mitt fall) gjorde när man var yngre.
Man testar ut sin outfit kvällen innan, och får sova 30 min längre? och allt är frid och fröjd! Det bästa skulle vara om man sminkade sig lite dagen innan med så skulle jag lätt kunna sova 45 min längre på morgonen haha!

Imorse vaknade jag 40 min innan klockan skulle ringa, min jäkla katt hade fest med sig själv i hela lägenheten. Sprang på väggarna, lekte med sina leksaker och kraffasade EXTREMT mycket i sin kattlåda. Men jag är pigg för det,
nu sticker jag till jobbet. Det kommer två tidsinställda ilägg idag och så hörs vi säkert ikväll!




Desperate

Efter lite mer än två år tillsamans så känner jag min kille ganska väl, och Hv71 har precis förlorat en hemmamatch och NEJ det är inte en munter stämning här hemma. De spelade faktiskt riktigt riktigt uselt! Så det bästa jag kan göra nu är att smyga förbi honom och inte få någon ögonkontakt, och lägga mig i sängen och kolla klart på desperate i min ensamhet (inte redigt heller läge att fråga om han vill kolla) hahaha. Ha en fortsatt fin kväll raringar!
Godnatt

The big bang theory

Nu har jag spenderat x antal minutrar med att slänga upp saker på Tradera. Jag är en utav dom som gillar att ha en massa text där jag beskriver varan så gott som det går. Jag brukar tänka så att har man lagt ner tid på sin annons så är man seriös och man bryr sig? haha

Här får ni ett smakprov, gå in och kolla sen om ni vill. jag heter fridaholgerson heter jag där.

 

Ska kolla lite på mitt favorit program nu THE BIG BANG THEORY, det kan ju vara bland det bäst som någonsin gjorts! Funderar på att önska mig alla avsnitt som finns i födelsedagspresent, jag är lite old school och gillar att fylla mina hem med CD-skivor, DVD´s, serier och böcker. Jag suger helt enkelt en hel del på att ladda ner, man kan ju tro att jag fylle 50 och inte 23!


Vogue

...förresten om ni inte har något att göra och om ni tycker min blogg är trist så spana in på http://www.vogue.com och dröm er bort. See'ya there darlings!

Hey its me!

Åh nu har jag vaknat till liv, har legat i soffan och kollat på film hela morgonen. Det är såååå trist att vara hemma ifrån jobbet, man bara ligger i soffan som en grönsak.
Men nu har jag kokat mig lite kaffe så nu hoppas jag att min förkylning släpper och min satans huvudvärk. Kollar på Vi hade i alla fall tur med vädret igen- hahaha underbar film, jag skrattar lika mycket varje gång!

Tänk om man skulle ha en sån galen karl till pappa eller till man? haha livet skulle ju aldrig vara tråkigt då inte.
Om man skulle ta och lägga upp lite kläder på tradera om man får lite energi åter i kroppen. Har tändt en massa ljus så det är så mysigt här hemma nu plus att det är väldigt grått väder ute, mys mys mys!

Slängde på mig min mysiga tröja ifrån Weekday, den är så nice i färgen tycker jag eller vad säger ni?



Jag har egentligen köpt denna kopp till min boyfriend då han troligtvis älskar sin dator mer än allt annat här i världen haha! Men idag älskar verkligen jag min dator då jag inte hade haft något att fördriva min sjukdomstid på- så idag är det jag som dricker kaffe ur koppen. Schyst va?


Kärlek till er

För mig finns det inget viktigare än att vara sig själv. Det är
den finaste egenskapen man kan äga, plus att det är den finaste
egenskapen att acceptera andra som de är. Det är inte så lätt att vara sig själv
i dagens samhälle, för att andra och inte allra minst en själv inte tycker
att man duger.

Man möts dagligen av folk som anser sig vara bättre än andra, människor
som inte kan acceptera andra som de är. Och sen dessa människor som inte tycker att de
duger som man är för att de påverkas av all skit runt omkring en, och det är dessa människor som jag vill ruska om.
Det finns ingen absolut ingen som har rätt att säga att man inte duger!
Det finns ingen som har rätt att säga att man har fel klädstorlek att man har för mycket acne eller
att någon "ful".(för vem sjutton har bestämt vem som är "ful" och vem som är "snygg" för smal och för tjock?) Så lägg ner att läsa alla ytliga skit bloggar, där bloggaren
anser att du inte duger som du är. Skippa alla i din omgivning som
tycker att du inte duger som du är- för de är suckers.

Det finns ingen som är finare eller vackare än du själv, tappa inte dig själv i denna kalla värld. trivs med dig själv-för ingen annan är som du ♥


101101

Hej alla rara! Idag har vi gått in i november månad, det här är nog min månad :) jag fyller år och har en massa planerat! Jag mår inte helt okej idag (mådde inte helt okej igår heller) känner mig sjuk och hämgig och trött trött åh så trött. Men jag har ingen feber så jag får allt ta och masa mig till jobbet.

Jag har inte ens något roligt och skriva till er, srry guys! Men jag lovar att så fort som jag mår bättre så blir bloggen bättre :)


RSS 2.0